Vitamina B 17 in lupta cu cancerul

Exista o substanta naturala, care este de mare ajutor pentru bolnavii care sufera de boala cancer. Acesta este vitamina B 17, care se fabrica din nucleul samburilor de caise, din cereale, ierburi, plante pastaioase. Ajuta foarte mult, pentru ca poate diminua numarul celulelor canceroase din organism, opreste proliferarea acestora.

Poate fi administrat sub forma de tablete sau injectii. In unele cazuri se utilizeaza impreuna cu solutie de bicarbonat, acesta din urma are caracteristica de dilatare a capilarelor din jurul tumorii, astfel substanta activa, adica vitamina B 17 ajunge mai usor la tumoara sa o distruga.

Aceasta vitamina nu are efecte secundare daunatoare, caci este in totalitate naturala. De pe pagina cancertratament.info se poate comanda vitamina B 17, deci daca Dumneavoastra sau cineva din familie este bolnav, puteti achizitiona aceasta substanta chimioterapeutica naturala. Se poate utiliza simultan cu tratamentele obisnuite, dar si fara acestea isi face efectul benefic impotriva cancerului.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *